El diumenge 7 de febrer tingué lloc l’Exaltació de les germanes Carla Salmador Martínez i Sara Nevot Martínez com a Falleres Majors de la falla més veterana de la Vall d’Uixó. Nombroses associacions i entitats agermanades amb Pensat i Fet estigueren presents al Teatre Municipal Carmen Tur en este matí tan especial.

Francisco Daniel, membre de la directiva, fou el presentador de l’acte en què es proclamà les noves màximes representants d’este col·lectiu faller, una volta les Corts d’Honor van seure a un escenari decorat amb inspiració a la Roma clàssica. El punt artístic vingué de mans del grup de fitness acrobàtic del gimnàs Shotokan Sport, els quals van amenitzar el públic amb una espectacular exhibició.

Les Falleres Majors de la ciutat i les seues Corts d’Honor, junt amb el President i el Vicepresident de Junta Local Fallera, pujaren a l’escenari un cap de setmana més per felicitar a Carla i Sara. Ja per concloure, el President de la Falla Pensat i Fet, Juan Vicente Corredera, acompanyat pel President Infantil, Braulio Fenollosa, imposá a Minerva García i María Ambou l’espardenya d’or de la comissió nomenant-les així falleres d’honor.

 

Noticia 33-2
Noticia 33-3
Noticia 33-4
Noticia 33-5
Noticia 33-6
Noticia 33-7
Noticia 33-8
Noticia 33-9
Noticia 33-10