Amb l’acte en què s’exaltà a María José Membrado Pozo i Alejandra Grajales Pozo com a Falleres Majors de La Que Faltava es tancà el dissabte 20 de febrer el cicle d’exaltacions falleres al municipi. Tots els fallers i amics de la comissió del carrer Calvari es congregaren un any més al Teatre Municipal Carmen Tur per disfrutar de l’event.

Baix la premissa de les Falles del futur es desenvolupà tot l’espectacle preparat, que donava inici amb l’actuació en directe d’Irene Gómez-Chamorro i el grup de fitness acrobàtic Shotokan Sport amb la mística cançó “Foc i efecte”, escrita en valencià per a l’ocasió. A través d’una mena de viatge en el temps, des del present cap al futur, aparegué travessant la pantalla el presentador de la primera part de l’acte, el youtuber Alex Belenguer, que narrà suposicions de com podria ser la festa en uns anys. Una volta segudes totes les components de les Corts d’Honor, i després d’un còmic vídeo emulant una conversa de WhatsApp entre els membres de la directiva, va prendre el relleu com a presentador un divertit robot col·locat a un lateral de l’escenari, al qual li posà veu Fàtima Martínez. Amb les noves màximes representants ja proclamades, se les projectà abans de seure als seus trons un recorregut pels seus comptes de Facebook, descrivint a través d’imatges aspectes de la seua vida i la seua gent.

Per darrera vegada pujaven a l’escenari les Falleres Majors de la Vall d’Uixó, Minerva García i María Ambou, i les seues Corts d’Honor; acompanyades pel President i el Vicepresident de Junta Local Fallera. Com a colofó final, la comissió de la Falla La Que Faltava entregà de mans del President, Herminio Segovia, un reconeixement a Minerva i María com a Falleres d’Honor.

 

Noticia 35-2
Noticia 35-3
Noticia 35-4
Noticia 35-5
Noticia 35-6
Noticia 35-7
Noticia 35-8