Aquest dissabte 20 d’octubre tingué lloc al saló d’actes de la Biblioteca Municipal Mª Dolores García Sánchez el punt final del regnat de Genoveva i Ainhoa, amb el qual donaven pas a qui ens representarà al llarg del nou exercici en un acte presentat pel faller Alberto Carrero Pérez.

En primer lloc, feren la seua entrada les Corts d’Honor de les Falleres Majors de la Vall d’Uixó 2018, Alba, Paula i Neus; per rebre seguidament a les seues Regines, Genoveva Roig i Ainhoa Gómez, les quals entraren acompanyades pel President i pel Vicepresident 2n de Junta Local Fallera respectivament.

L’acte continuà amb la proclamació de les Falleres Majors de la ciutat 2019, Carolina Sánchez i Laura Rubio; qui reberen la Joia de Junta Local Fallera de mans de les seues antecessores, així com les seues actes oficials de nomenament. Les ja investides Falleres Majors proclamaven així de seguit, i una per una, a les falleres que conformen les seues Corts d’Honor: Alejandra Segarra, Estefanía Almagro, Noa Sánchez, Irene García, Natalia Moreno i Sheila Martínez.

Així doncs, arribà el moment d’acomiadar-se oficialment de les sis falleres que han representat al llarg del 2018 amb il·lusió i entrega el món de la nostra festa. Abans de les sentides paraules d’un discurs compartit entre ambdues sobiranes, Junta Local Fallera projectà un vídeo recordatori del seu any carregat d’emotivitat i moments inesborrables que ja no es tornaran a repetir.

Després de la disparada d’una mascletà sorpresa a càrrec de Genoveva i Ainhoa, i amb els seus corbatins ja penjats a l’estendard de les Falles per immortalitzar els seus noms en la història de la festa, tots els presents escoltaven de peus els himnes de la ciutat i la Comunitat Valenciana per rubricar el comiat i donar pas a un sopar de convivència al CIAC.

Alba, Paula, Neus, Laura, Ainhoa, Genoveva; gràcies!

 

Noticia-42-2
Noticia-42-3
Noticia-42-4
Noticia-42-5
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Noticia-42-11Noticia-42-12
Noticia-42-13
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Noticia-42-15
Noticia-42-16
Noticia-42-17
Noticia-42-18
Noticia-42-19
Noticia-42-20