El dissabte de la darrera setmana celebraven els fallers de L’Ambient el seu 30 aniversari exaltant a Genoveva Roig García com a Fallera Major del col·lectiu. El Teatre Municipal Carmen Tur s’omplia de nou de totes les festes, associacions germanes i públic que van voler estar presents.

L’acte començà amb una escenificació per part de dos falleres de la comissió dels diferents elements més significatius de la festa, acompanyada d’uns efectes lumínics que arrodoniren l’escena per complet. Paco Moreno i Sara Sanz foren els mestres de cerimònia en un escenari en el qual seia la nombrosa Cort d’Honor. Amb Geno ja proclamada màxima representant, arribà el moment més emotiu de l’exaltació quan li pujà el ram de flors la seua iaia Genoveva, qui els ha inculcat des de menudes l’amor per la festa a ella i a les seues germanes i cosines. Arturo España va exercir de mantenidor, en mostra una volta més de la magnífica relació de la Falla L’Ambient amb la Gaiata 1 Brancal de la Ciutat.

En el moment de les seues felicitacions, les Falleres Majors de la Vall d’Uixó, Minerva García i María Ambou, reberen la distinció de Falleres d’Honor de la falla per part de la seua Junta Gestora; acompanyades com sempre per les seues Corts d’Honor i membres de Junta Local Fallera.

 

Noticia 34-2
Noticia 34-3
Noticia 34-4
Noticia 34-5
Noticia 34-6
Noticia 34-7
Noticia 34-8
Noticia 34-9
Noticia 34-10