La comissió del barri Les Llimeres exaltà el darrer dissabte al Teatre Municipal Carmen Tur a Sheila Martínez Miravet i Jessica Pastor Miravet com a les seues noves Falleres Majors. Amb una gran afluència de públic, es donava començ a l’acte recordant els seus fallers difunts amb un homenatge per als familiars.

L’exaltació, conduïda per Albert Polo, versà sobre el futbol, gran afició de la recentment proclamada Fallera Major. Com si es tractara de l’entrega del Baló d’Or, ompliren l’escenari les falleres que componen les Corts d’Honor, sent Sheila i Jéssica les últimes a seure una volta investides. Seguidament, l’equip de futbol i les amigues de la regina fallera del 2016 li dedicaren un vídeo molt especial, acompanyat a més d’uns efectes lumínics que enlluernaren el teatre al llarg de tot l’acte.

Les Falleres Majors de la Vall d’Uixó, Minerva García i María Ambou, reberen també una molt especial sorpresa. Amb elles i les seues Corts d’Honor presidint l’escenari, el President de la Falla Les Llimeres, Miguel Ángel Navarrete, junt amb el seu homònim infantil, Álex Pastor, entregà uns marcs a les sobiranes de la festa nomenant-les Falleres d’Honor del col·lectiu. Este gest va ser recompensat amb un gran somriure per part de les representants falleres del municipi, que despediren l’escena entre un fervorós aplaudiment.

 

Noticia 32-2
Noticia 32-3
Noticia 32-4
Noticia 32-5
Noticia 32-6
Noticia 32-7
Noticia 32-8
Noticia 32-9
Noticia 32-10
Noticia 32-11
Noticia 32-12
Noticia 32-13
Noticia 32-14
Noticia 32-15