El darrer dissabte 19 d’octubre als jardins del Palau de Vivel, s’acomiadaven Laura i Carolina com a Falleres Majors per proclamar les que són ja de dret les noves sobiranes de la festa a la Vall d’Uixó, la ciutat que representaran junt amb les seues Corts d’Honor al llarg del nou exercici.

En un acte presentat per Estela Navarro, feien entrada en primer lloc les Corts d’Honor de les regines falleres del municipi de l’any 2019 per rebre seguidament a Laura Rubio i Carolina Sánchez, què entraren acompanyades per la Regidora de Falles i per la Presidenta de Junta Local Fallera respectivament.

L’acte continuà amb la proclamació de les Falleres Majors de la ciutat 2020, Sheila Martínez i Helena Amorós; qui reberen la Joia de Junta Local Fallera de mans de les seues antecessores, així com les seues actes oficials de nomenament. Les ja investides Falleres Majors proclamaven així de seguit, i una per una, a les falleres que conformen les seues Corts d’Honor: Iraide Manzana, Carla Alfonso, Isabel Soriano i Anna Zorrilla.

Així, va arribar el moment d’escoltar les paraules de les màximes representants falleres amb les quals déiem adéu a les huit falleres que han portat el nom de les nostres Falles al llarg del 2019 tan il·lusionades i entregades. Aquestes paraules vingueren acompanyades de la projecció de dos vídeos realitzats per les mateixes falleres i per Junta Local Fallera, recordant tots els moments únics i divertits que han pogut viure juntes.

Una volta penjats a l’estendard els corbatins brodats amb els seus noms per immortalitzar el seu pas en la nostra història, es tancava l’acte amb el discurs de la Regidora María Cruces i els himnes oficials, per donar pas a un sopar de convivència al CIAC.

Alejandra, Estefanía, Noa, Irene, Natalia, Sheila, Carolina, Laura; gràcies!

 

Fotografies: Estudi Mira

 

Noticia-48-2
Noticia-48-3
Noticia-48-4
Noticia-48-5
Noticia-48-6
Noticia-48-7
Noticia-48-8
Noticia-48-9
Noticia-48-10
Noticia-48-11