El darrer dissabte 15 se celebrà al Palau de Vivel l’acte de nomenament de les futures màximes representants de la festa. Si bé tot estava preparat perquè l’acte tinguera lloc als jardins del Palau, per força del mal oratge es va haver de traslladar a l’interior de l’emblemàtic edifici, tot i que l’emoció va romandre intacta com marca la tradició.

Actuant com a presentadora la senyoreta Iris Talamantes, Fallera Major de la ciutat de l’any 2017, anuncià l’entrada de les actuals Corts d’Honor; que vindrien succeïdes per les seues regines, Genoveva Roig i Ainhoa Gómez, acompanyades respectivament per l’Alcaldessa del municipi i el President de Junta Local Fallera, Tania Baños i Alexandre Alventosa.

Així, l’Alcaldessa fou l’encarregada d’obrir els sobres que anunciaven públicament els noms de les afortunades escollides, per posteriorment telefonar-les i donar-les personalment les seues felicitacions. Tot seguit, un cotxe replegaria les futures representants falleres als seus corresponents domicilis per dirigir-les junt amb els seus fallers i rebre d’aquesta forma les seues primeres mostres d’afecte.

Carolina Sánchez Forcada, pertanyent a la Falla Corts Valencianes – Polígon III, serà la Fallera Major Infantil de la Vall d’Uixó 2019. Ha format part de la Cort d’Honor de la seua comissió quasi des que va nàixer, sent la seua reineta infantil el passat 2017. A més, va formar part de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de la ciutat de l’any 2015, Claudia Sánchez, rebent ara així el testimoni de la seua germana. El càrrec de Fallera Major de la Vall d’Uixó 2019 serà portat per Laura Rubio López, pertanyent a la Falla Sud-oest. Després de diversos anys dins la seua comissió fallera, Laura fou l’any 2017 la seua màxima representant; assolint enguany aquest gran somni.

L’Alcaldessa posà el punt final a l’acte protocol·lari amb el seu discurs. Després, es continuà amb els mitjans de comunicació i les fotografies oficials als jardins, i seguidament amb un gran sopar amb el qual per primera volta va seguir la celebració.

 

Noticia 40-2
Noticia 40-3
Noticia 40-4
Noticia 40-5
Noticia 40-6
Noticia 40-7
Noticia 40-8
Noticia 40-9
Noticia 40-10
Noticia 40-11
Noticia 40-12
Noticia 40-13
Noticia 40-14
Noticia 40-15
Noticia 40-16