Programa de Festejos
Falles de Sant Josep 2020

 

29 DE FEBRER 

11.00 h – 12.00 h

Les comissions falleres portaran els ninots indultats per a l’Exposició del Ninot al Teatre Municipal Carmen Tur. 

11.00 h – 12.00 h

Concentració a la Plaça del Mercat per muntar les taules i paelles del dinar de germanor.

12.00 h – 14.00 h

Dinar de germanor a la Plaça del Mercat. Es realitzarà un concurs de paelles, amb tres premis a les millors. Sols es podran cuinar paelles a gas. Cada falla haurà de muntar i replegar les seues respectives taules i cadires. Es comptarà amb amenització musical.

17.00 h

Concentració a la Plaça del Centre per assistir a la Crida.

17.30 h

Crida de les Falleres Majors de la Vall d’Uixó des del balcó de l’Ajuntament, a la Plaça del Centre.

En acabar la Crida, Passacarrer del Ninot pels carrers de la ciutat. El recorregut serà el següent: Plaça del Centre, Carrer Benigafull, Carrer Matilde Bel, Av. Sud-oest, Av. Espanya, Av. Llaurador, Av. Cor de Jesús i Carrer Benigafull fins al Teatre Municipal.

En finalitzar aquest acte, inauguració de l’Exposició del Ninot al Teatre Municipal Carmen Tur.

 

6 DE MARÇ

22.00 h

XVIII Gimcana Fallera, organitzada per la comissió de la Falla L’Ambient.

 

7 DE MARÇ

21.00 h

Sopar de Gala en honor a les Falleres Majors de la Vall d’Uixó i les seues Corts d’Honor, al Restaurant La Gruta.

 

12 – 13 DE MARÇ

Plantà oficial dels monuments fallers. Hauran d’estar plantats a les 8.00 h del dia 14 de març.

 

14 DE MARÇ

A partir de les 11.00 h

Visita del Jurat Qualificador per avaluar els diversos monuments fallers de la ciutat.

L’ordre de la visita coincidirà amb l’ordre de l’ofrena.

17.30 h

Concentració de les diverses comissions falleres a la Plaça del Centre per assistir a l’entrega de premis.

18.00 h

Entrega de premis al Teatre Municipal Carmen Tur. En finalitzar l’acte, les Falleres Majors de la Vall d’Uixó i les seues Corts d’Honor visitaran els dos monuments guanyadors dels màxims guardons.

 

15 DE MARÇ

17.00 h

Concentració de les diverses comissions falleres a l’encreuament de les Avingudes Sud-oest, Espanya i Jaume I per assistir a l’ofrena de flors a la Verge dels Desemparats.

17.30 h

Ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats, a l’església de la Mare de Déu dels Desemparats. Comptarà amb la presència de les Falleres Majors i Corts d’Honor de la ciutat, Falleres Majors de la Vall d’Uixó dels diferents anys, Junta Local Fallera, representants municipals, falles de la ciutat, representants de les festes patronals, i la Falla El Compromís d’Almenara. L’ordre de pujada de les comissions falleres serà: Falla El Compromís, Falla Les Llimeres, Falla La Que Faltava, Falla L’Ambient, Falla Pensat i fet, Falla Guitarrista Tàrrega, Falla Ja Estem Tots, Falla Corts Valencianes · Polígon III i Falla Sud-oest.

 

16 DE MARÇ

11.00 h

Les Falleres Majors de la Vall d’Uixó i les seues Corts d’Honor presidiran la cremà de la falla de la Llar Sagrada Família.

12.15 h

Les Falleres Majors de la Vall d’Uixó i les seues Corts d’Honor presidiran la cremà de la falla del Centre de Rehabilitació i Inserció Social.

 

17 DE MARÇ

11.00 h

Les Falleres Majors de la Vall d’Uixó i les seues Corts d’Honor presidiran la cremà de la falla del Centre Social Les Llimeres.

12.30 h

Les Falleres Majors de la Vall d’Uixó i les seues Corts d’Honor presidiran la cremà de la falla del Centre de Dia d’Alzheimer La Plana Baixa.

16.00 h

Les Falleres Majors de la Vall d’Uixó i les seues Corts d’Honor visitaran el CEIP Rosario Pérez.

17.00 h

Visita mútua a les falles de la ciutat. La concentració de les diverses comissions falleres serà a la Plaça del Centre. L’ordre de la visita serà: Falla Ja Estem Tots, Falla La Que Faltava, Falla Pensat i Fet, Falla Les Llimeres, Falla Sud-oest, Falla Guitarrista Tàrrega, Falla Corts Valencianes · Polígon III i Falla L’Ambient.

 

19 DE MARÇ, FESTIVITAT DE SANT JOSEP

11.00 h

Concentració de les diverses comissions falleres a la Plaça del Centre per assistir a la Missa en honor a Sant Josep.

11.15 h

Eixida cap a l’església de la Mare de Déu dels Desemparats. Es prega especial puntualitat.

12.00 h

Missa en honor a Sant Josep, a l’església de la Mare de Déu dels Desemparats. Comptarà amb la presència de les Falleres Majors de la Vall d’Uixó i les seues Corts d’Honor, Junta Local Fallera, Falleres Majors i Presidents de les diverses comissions, i autoritats municipals.

14.00 h

Tradicional mascletà a la Plaça del Mercat, a càrrec de l’acreditada pirotècnia local Peñarroja. Les Falleres Majors de la Vall d’Uixó seran les encarregades d’encendre la mascletà.

20.00 h

Cremà dels monuments fallers infantils que no hagen obtingut el primer premi.

20.30 h

Cremà de la falla infantil guanyadora del primer premi. Comptarà amb la presència de les Falleres Majors de la Vall d’Uixó i les seues Corts d’Honor, Junta Local Fallera i autoritats municipals.

22.30 h

Cremà dels monuments fallers en ordre invers al premi obtingut.

00.00 h

Cremà de la falla guanyadora del primer premi. Comptarà amb la presència de les Falleres Majors de la Vall d’Uixó i les seues Corts d’Honor, Junta Local Fallera i autoritats municipals.

 

Comencen les Falles de Sant Josep 2021!

 

Preguem a totes les comissions falleres la màxima puntualitat per a la correcta realització de cadascun dels actes. Junta Local Fallera es reserva el dret d’alterar aquesta programació de festes.