Abans de començar els mesos d’estiu, el darrer 17 de juliol tenia lloc el nomenament de les Falleres Majors de la Vall d’Uixó per a les Falles del 2017. La senyoreta Iris Talamantes Mendieta, pertanyent a la Falla Sud-oest, i la xiqueta Ainhoa Martínez Moreno, pertanyent a la Falla Corts Valencianes – Polígon III, eren les afortunades en rebre la telefonada de l’Alcaldessa per comunicar-les la seua elecció com a futures màximes representants falleres del municipi, en un acte que com ja és tradició tingué lloc als voltants de l’ermita de la Sagrada Família al paratge de les Coves de Sant Josep.

Ainhoa Martínez serà qui aviat es convertirà en la Fallera Major Infantil de la Vall d’Uixó. Va ser la màxima representant infantil de la seua comissió el 2014, i forma part de la Cort d’Honor de l’actual Fallera Major Infantil de la ciutat. D’altra banda, Iris Talamantes serà investida en unes setmanes com a Fallera Major de la Vall d’Uixó 2017, havent format part de la Cort d’Honor de la Fallera Major de la ciutat de l’any 2007. Fou la màxima representant infantil de la Falla Sud-oest en 2004, representant-la de nou com a Fallera Major els anys 2013 i 2014.

El pròxim dissabte 5 de novembre es celebrarà a l’Auditori de la Vall d’Uixó l’exaltació de les dues futures sobiranes falleres i les seues Corts d’Honor; prenent abans el relleu a María Ambou i Minerva García en el seu acte de comiat a finals d’octubre, sent així oficialment proclamades.

 

Noticia 36-2